En Genç Aday Saadet'te

En Genç Aday Saadet'te

Saadet Partisinde adaylık başvuruları tamamlandı. Saadette 12 aday adayı milletvekilliği başvurularını yaptılar. 

A+A-

5 Mayıs cumartesi günü saat 17:00’de biten başvurulardan sonra Saadet Partisine milletvekilliği aday adaylığı için 12 ismin başvuruda bulunduğu görüldü. Bu isimler sırasız bir şekilde, Avukat Halil İbrahim Varol, Avukat Mehmet Ali Sezer, Avukat Abdullah Özeren, Mimar Taner İzgi, Yönetici Sevil Aktaş, Makine Mühendisliği öğrencisi Mehmed Said Topuz, İş adamı Yetkin Ekinci, İş adamı Osman Kaçar, İlahiyatçı Kudret İlhan, İnşaat Mühendisliği öğrencisi Muhammet Fatih Tabak, Emekli Şinasi Sevil, Emlak Danışmanı İsmail Çakır.

EN GENÇ ADAY

Bu dönemde daha çok genç isimlerin adaylık müracaatı yaptığı Saadet Partisinde 2 tane üniversite öğrencisinin olduğu ve bunlardan Muhammet Fatih Tabak’ın 20 yaşında ve Denizli’nin en genç aday adayı olduğu ifade edildi. Aday adaylığı için konuşma yapan M.Fatih Tabak, son zamanlarda Saadet Partisi’nin toplumu kucaklayan ve toplumsal barışa katkı veren birleştirici söylemlerinin dikkatini çektiğini ve partinin gençler ile yükselen diyaloğunun kendisini aday adayı olmaya teşvik ettiğini belirtti. Kesin aday listesinde kendisine yer bulacağına inandığını da belirten Tabak, hizmette yaş sınırı olmadığını dile getirdi.

Aday adayı listesinde dikkatleri çeken isimlerden bir tanesi de Eski Has Parti il başkanı müteahhit Mimar Taner İzgi oldu. AKP’den istifa edip Saadet Partisi’nden aday adayı olan Taner İzgi, daha evvel Saadet Partisinde il yönetim kurulu üyesi olduğunu, sonra bir müddet ayrı kaldığını ama şimdi yeniden asıl partisine dönmüş bulunduğunu, hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de milletvekilliği seçiminde partinin en iyi sonucu alması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

TANER İZGİ SAADET'TE

Eski HAS Parti il başkanı Mimar Taner İzgi, AK Partiden istifa edip Saadet Partisine katılımda bulundu. Kalben huzursuzluk duyduğu belirten İzgi, AK partiden ayrılıp Saadet Partisine katılmaktan huzur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi ve Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için çevresi ile birlikte elinden gelen çalışmaları yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.