En Güzel Ekolojik Doğa Parkı

En Güzel Ekolojik Doğa Parkı

Merkezefendi Belediyesince baştan aşağı düzenlenip ilçeye tekrardan kazandırılan Ornaz Vadisi, yaz sezonunda on binlerce kişiyi konuk etti.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ekolojik doğa parklarının en güzel örneği olan ve ilçenin incisi Ornaz Vadisi’ne yoğun ilgi göstermiş olan hemşerilere çok teşekkür ettiğini ifade etti.


Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında olan ve baştan aşağı düzenlenip ilçeye kazandırılmış olan Ornaz Vadisi, kısa zamanda on binlerce kişiyi konuk etti. Doğanın en güzel renklerini taşımış olan Ornaz Vadisi, giriş meydanı oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş yolları, bisiklet ve koşu yolu, fitness alanları ATV parkuru, otopark alanları, dere kıyısında bulunan kıyı yolu, kıyı terasları gibi mekânları ile ziyaretçilerini kendisine hayran bıraktı.

Ekolojik Doğa Parkı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaz süresinde Ornaz Vadisi’ne yoğun bir ilgi gösteren Denizli halkına teşekkürlerini sundu. Başkan Subaşıoğlu, 2018 senesinin yaz başlangıcında açılışını yaptıklarını, Ornaz Vadisi’ne açılıştan bu yana pek çok hemşeri misafir etmenin büyük mutluluğunu yaşadıklarını, bilindiği gibi Ornaz Vadisi’nin, ekolojik doğa parkların en güzel örneklerinden bir tanesi olduğunu, vatandaşların yaz boyunca burada güzel vakit geçirip, piknik yaptığını, günün yorgunluğunu ve stresini attığını, vatandaşların yaz sıcaklarında Ornaz Vadisi’nin serinliğinde dinlenme fırsatı bulduğunu ve yoğun ilgi gösteren hemşerilere çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.