En Pratik 5 Şal Bağlama Yöntemi

En Pratik 5 Şal Bağlama Yöntemi

Eşarp ve şal bağlamanın kabusa dönüştüğü hanımlar için en pratik şal bağlama yöntemlerini derledik.

A+A-

Ayrıca 2021’nin en kaliteli ve şık tesettür şal modelleri için tıklayınız ve şıklığınıza şıklık katınız.

1. Şal Bağlama Yöntemi

En çok tercih edilen ve oldukça kolay olan bir yöntemle başlamak istiyoruz. Öncelikle eşarbınızı üçgen olarak hafifçe içi doğru katlayınız ve ardından başınıza takarak uçlarının eşit olduğundan emin olduktan sonra çene altınızından iğneleyiniz. Eşarbın arka kısmını yukarı kaldırarak iki ucu çapraz olarak arkaya doğru bağlayınız ve ardından eşarbın arkasını aşağı indiriniz.

2. Şal Bağlama Yöntemi

Yapımı oldukça kolay ve şık duran bir sonraki şal bağlama yöntemine topuzunuzu yaptıktan sonra şalın dört parmaklık kısmını içeri katlayarak başlıyorsunuz. Aynı şekilde şalın iki ucunun birbirine eşit olduğundan emin olduktan sonra çene altınızdan iğneliyorsunuz. Sağdaki ucu sola, soldaki ucu da sağa getirerek arkada bağlayınız. Uç kısımlarını arkadan öne getirerek farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Burada en çok tercih edilen kaymaz bone kullanmaktır. Böylece yaptığınız şal modeli uzun süre bozulmadan kalabilir ve rahat bir kullanım sağlar.

3. Şal Bağlama Yöntemi

Uzun elbiselerin üzerine kullanılarak şık bir görünüm sağlayan modele şalın bir ucunu katlamadan çapraz olarak başınızın üstüne yerleştirerek başlayınız. Ardından buradan iğneleyerek şalın geriye kalan kısmını da ters yöne doğru getirerek iğneleyiniz. Şalın bır kısmını ise arkadan alarak iğne izlerinin kapanması için düz olarak yerleştirelim. Şalın en altta kalan kısmını ise sağdakini sola, soldakine sağa atarak iğneleyip işinizi bitirebilirsiniz.

4. Şal Bağlama Yöntemi

Şalı 4 parmak içeri katlayarak bu sefer her iki ucu eşit yapmadan bir ucu daha uzun bir ucu daha kısa bırakıyorsunuz. Çene altından iğneledikten sonra uzun tarafı başınızın üst kısmından gelecek şekilde öne dolayarak öne alın ve yan kısımlardan iğneleyiniz. İşte bu kadar kolay!

5. Şal Bağlama Yöntemi

Şalı dört parmak içeri katlayarak üstteki yöntem gibi bir ucu daha kısa olacak şekilde iğneleyiniz. Dolama işlemi ile başınızın üzerine sabitlediğiniz şalın uzun ucuna kısa ucunu iğleneyerek şalınızı bağlamış oluyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.