En Şık Tesettür Abiye Modası

En Şık Tesettür Abiye Modası

Tesettürlü hanımların en önem verdiği konulardan biri de şık olmasıdır.

A+A-

Tesettür giyim modası ülkemizde sıklıkla değişmektedir. Kadınların modayı sıkı şekilde takip ettiğini düşünürsek satıcıların da aynı özeni göstermeleri gerekmektedir.

Tesettür Abiyede Dikkat Çeken Noktalar

Bu yılın modasını gözlemlersek renkli kıyafetlerin ön plana çıktığını görebiliriz. Daha alt kategorilere indirgersek abiye kıyafetler de dantel göze çarpmaktadır. Hanımlarımız dantelin büyüsünü bu yıl da yaşamaya devam edecekler. Tesettür abiye kıyafetler de de dantelin belirgin bir şekilde kullanıldığını görmekteyiz. Hem şık hem de rahat olması önemli olan abiyeler dantelle ile bütünleşmektedir.

Uzun yıllardan beri ara ara moda olan dantel günümüzün vazgeçilmez aksesuarıdır. Tesettürlü hanımlar bu dantelli rahat kıyafetle kendilerini bulundukları ortamın en şık kadını yapmaya aday olacaklar. Dantelin ve renklerin uyumu hanımların göz alıcılığını arttıracaktır. Zaten birer çiçek olan kadınlar bu şık abiyelerin içinde adeta Yasemin gibi açacaklar.

Abiye Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür markaları genellikle rahatlığa önem verdiklerinde ortaya şık olmayan abiyeler çıkmaktadır. Abiyeler günlük olmadığı için sıradan renkler ve modeller beklentiyi karşılamaz.

Tesettür abiye denildiğinde özel günlerin en önemli parçaları akla gelmektedir. Bu sebeple rahat olduğu kadar şık olması önem arz etmektedir. Hanımlar bilmeli ki bu yıl tesettür abiyeler bilekten altı dantel ve pastel tonlar modadır. Kullanılan uçuş uçuş kumaş hem rahatlığı sağlar hem de sizi ortamda rahat hissettirir.

Abiye seçiminde önemli bir nokta da vücut orantısıdır. Vücudu çok saran abiyeler basit bir görünüm yaratacağı için şıklıktan uzaktır. O yüzden Tesettür abiye seçiminde vücudumuzu sarmayan kıyafeti seçmeliyiz. Eğer pantolonlu bir takım beğenirsek pantolonun bilekleri ayak bileğini geçmeyecek şekilde ayarlanmalı. Böylece üzerine giyilen tunik abiye görüntüsünü daha iyi yansıtır. Tabi topuklu ayakkabı da abiyenin olmazsa olmazıdır.

Bütün elbise şeklinde abiyeler abiyenin türüne göre ayakları kapatacak şekilde olabilir. Bazı elbise abiyelerin ise bilekte bitmesi daha şık gösterebilir. Kısacası toparlamak gerekirse tesettürlü hanımlar abiye seçiminde tarzına karar vermeli. Tarzını belirledikten sonra vücuduna en uygun olanı seçebilir. Bu konuda bir kaç moda dergisi karıştırılabilir.

https://www.alyadua.com/tesettur-abiye.html Tıkla hemen sipariş ver!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.