En Uzak Mahalleler İlklerle Buluşuyor

En Uzak Mahalleler İlklerle Buluşuyor

Denizli’nin 19 ilçesinde alt yapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozkurt ilçesinin Cumalı Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Atık su hattı bulunmayan mahalleye modern anlamda bir kanalizasyon sistemi kurmak için harekete geçen DESKİ, proje çalışmalarını tamamlamasının ardından imalat işlemlerine başladı. Mahalle için bir ilk olma özelliği taşıyan alt yapı hamlesi kapsamında bölgeye toplamda 13.200 metre kanalizasyon hattı döşenecek. Bölgeye 7.500 metre içme suyu hattı da döşeyecek Büyükşehir DESKİ ayrıca Cumalı Mahallesi için 1 adet paket arıtma tesisi yapacak. Projenin tamamlanması ile Cumalı Mahallesi sakinleri modern bir alt yapıya kavuşmuş olacak.

En uzak mahalleler ilklerle buluşuyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Büyükşehir ile birlikte birçok yerleşim yerini ilklerle buluşturarak, belediyecilik hizmetini en uzak noktalara götürüyoruz. Bu kapsamda atık su hattı bulunmayan Bozkurt’un Cumalı Mahallesi’ne 13.200 metre kanalizasyon ve 7.500 metre içme suyu hattı ile 1 adet paket arıtma tesisi yapacağız. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı olsun. ‘Kent merkezinde ne varsa en uzak mahallelerimizde de o olacak’ dedik. Bu ilkeyle sözlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.