Enerya 2021 Hedeflerini Konuştu

Enerya 2021 Hedeflerini Konuştu

Enerya, Denizli İç Tesisat Firma Temsilcileri ile pandemi önlemleri kapsamında online olarak bir araya geldi.

A+A-

Türkiye’nin en yaygın doğal gaz dağıtım şirketlerinden Enerya, Denizli İç Tesisat Firma Temsilcileri ile pandemi önlemleri kapsamında; online olarak bir araya geldi ve hem 2020 yılını değerlendirdi hem de 2021 yılı hedeflerini ele aldı.

Geçtiğimiz günlerde, hizmet bölgesi olan 10 ilde, Vakıfbank ile iş birliği yaparak başlattığı dönüşüm kampanyasını, yetkili iç tesisat firma temsilcileri ile paylaşan Enerya, bu kampanya kapsamında hedeflerinin; doğal gaz dönüşümünde mali sıkıntı yaşayan aboneler için 36 ay vade avantajı ile kolaylık sağlamaya devam etmek olduğunu duyurdu.

Enerya'nın; Antalya, Aydın, Denizli ve Erzincan’dan Sorumlu Bölge Direktörü Mehmet Akif Tulukcu ve Enerya’nın farklı birim yöneticilerinin katıldığı toplantıda, 2020 yılının değerlendirmesi yapılırken; 2021 yılı hedefleri ve 36 ay vadeli doğal gaz dönüşüm kampanyasının detayları da aktarıldı.

2021 yılı abone hedefinin 35 bin olarak açıklandığı toplantıda, Çivril yatırımlarında Botaş ile iş birliği yapıldığı ve Yatağan, Serinhisar, Sarayköy, Çivril mahallelerinde ise yeni hat uygulamalarının gerçekleşeceği bilgisi aktarıldı. Toplantıda ayrıca yeni hat imalatlarının planlandığı bilgisi de paylaşıldı.

Çok daha fazla kişiyi doğal gaz konforuyla buluşturmak adına birbirinden farklı kampanya ve iletişim stratejileri üzerinde çalıştığını dile getiren Enerya, iç tesisat firma temsilcilerinden de operasyonel süreçlerde müşteri memnuniyetini önceleyen bir politika ile hizmet vermelerini talep etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.