Engelliler İçin Tüm Adımlar Kararlılıkla Atıldı

Engelliler İçin Tüm Adımlar Kararlılıkla Atıldı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Dünya Engelliler Günü vesilesi ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Milletvekili Şahin Tin, yayımlamış olduğu mesajında AK Parti hükümetlerinin engelliler ile alakalı tüm yasal düzenlemeleri hayata geçirdiğini, uluslararası hukuka uygun ve hatta evrensel kuralların üzerinde mevzuatları da daha iyi seviyelere taşıdıklarını ifade etti.

FIRSAT EŞİTLİĞİ SAĞLADIK

Engellilerin sosyal hayata katılması ve fırsat eşitliği sunulması için gerekli olan tüm adımların kararlılıkla atıldığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti olarak engelli bireylere yönelik önemli düzenlemelere imza attık. Biz sadece engellilerimizin haklarını düzenleyen ve kapsayan kanunu çıkartmakla kalmadık. Aynı zamanda engelli kardeşlerimizin hızla sosyal yaşama nasıl katılabileceğine dönük çalışmalar da yaptık. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu unutmamak gerekir. Bu nedenle doğumdan çocukluk evresine, gençlik çağından eğitim hayatına, iş hayatına atılmasından emeklilik dönemine kadar yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik projeler hayata geçirildi” şeklinde konuştu.

ENGELLİ BİREYLERİ ÇALIŞMA HAYATINA KATTIK

Engelli bireyler ile alakalı eğitim ve sağlık başta olmak üzere istihdam konusunda da büyük atılımların yapıldığını ifade eden Milletvekili Şahin Tin; engelli kardeşler için sürdürülebilir istihdamı son derece önemsediklerini, bu çerçevede pek çok örnek projeyi hayata geçirdiklerini, Kamu ve özel sektörde engelli çalıştırması yönünde yaptıkları düzenlemelerin yanında engelli istihdamına alternatif olarak iş kurmak isteyen engelli girişimcilere de destek kapılarını sonuna kadar açtıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.