EPDK Geçen Hafta Karar Aldı

EPDK Geçen Hafta Karar Aldı

Enerji Piyasası Düzenleme  Kurumu  geçen hafta almış olduğu karar ile Çivril'i doğal gaz dağıtım lisans alanına aldı.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural'ın ilçeye doğal gaz getirilmesi ile alakalı Enerya Enerji Şirketi ile görüşmesi meyvelerini vermeye başladı.

Bu çerçevede Enerji Piyasası Denetleme Kurulu geçtiğimiz günlerde aldığı kararla Çivril'i  doğal gaz lisans alanına aldı. Böylelikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyaretinde müjdelediği  ilçeye doğal gaz getirilmesi konusunda önemli bir adım atılmış oldu.

İlk Önce Şehitler Mahallesi Alacak

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "31 Mart yerel seçimleri ile göreve geldikten sonra Çivril belediye meclisi olarak Çivril'e doğalgazın gelmesi için gerekli olan kararları aldık, Milletvekillerimiz ve Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan ile birlikte Enerji Bakanlığı, BOTAŞ ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti. Neticesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ilçemizi doğal gaz dağıtım lisans alanına dahil edilmesi yönünde karar aldı. İlk etapta taşımalı sistemle kavuşacağımız doğal gazı Şehitler Mahallesinin bir kısmına  ulaştıracağız. Bu güne kadar ki çalışmalarda ve alınan karalar da emeği geçen Milletvekillerimize, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan'a belediye meclis üyelerimize sonsuz teşekkür ederiz. Doğal gaz şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.