Erasmus öğrencileri Buldan’a hayran kaldı

Erasmus öğrencileri Buldan’a hayran kaldı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Erasmus projesi kapsamında Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneğinin misafirleri olarak İspanya, Hollanda, Almanya ve Polonya’dan gelen öğretmen ve öğrenci grubunu BELKÜM’de ağırladı.

A+A-

Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneğinin Erasmus projesi kapsamında Buldan’a gelen İspanya, Hollanda, ve Polonyalı öğretmen ve öğrenci grubunu BELKÜM’de ağırlayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçenin geleneksel el dokuması ürünlerinden hediye ederek öğrencilerle Almanca sohbet etti.

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Erasmus projesi kapsamında Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneğinin misafirleri olarak İspanya, Hollanda, Almanya ve Polonya’dan gelen öğretmen ve öğrenci grubunu BELKÜM’de ağırladı. Dernek Koordinatörü Feride Sevinç ve dernek üyeleriyle birlikte ilk olarak BELKÜM’ü ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler Başkan Şevik karşıladı. Öğrencilerle bir süre Almanca olarak sohbet eden Başkan Şevik, ilçenin tarihi, kültürü ve geçmişi binlerce yıl öncesine dayanan dokumasıyla ilgili bilgi verdi.

Erasmus gurubuna Buldan dokuması şal hediye eden Başkan Şevik, misafirlerini dokumanın dünü ve bugününün sergilendiği seki cezaevi koğuşlarını gezdirdi.

Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneğinin misafirleri olarak İspanya, Hollanda, Almanya ve Polonya’dan gelen öğretmen ve öğrenciler daha sonra Nihal Güngör Kılınç eşliğinde ilçenin tarihi sokaklarını ve konaklarını ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.