Erbeyin: Haklarını Ödememiz Mümkün Değil!

Erbeyin: Haklarını Ödememiz Mümkün Değil!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

A+A-

MHP Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin,   mesajında, "Yılda bir kez akıllarımıza getirdiğimiz öğretmenlerimiz geleceğimizi emanet ettiğimiz yavrularımızın şefkatli ellerinde devlet idaresinde en alt düzeyden en üst düzeye kadar çok zor şartlarda onları bilgilerle donatan zihinlerini aydınlatan öğretmenlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Öğretmenlerimizin içinde bulunduğu sıkıntıları saymakla bitirmek mümkün değildir. Eşler arasındaki tayinlerden tutunda ders ücretleri, alan tercihleri, sıkıntılarının en büyüğüdür. Bunlarla beraber, son on yıldan beri yanlış bir milli eğitim politikası yüzünden onurları kırılan, haklarını ararken şiddete maruz kalan, geleceğini tahmin edemeyen, öğretmenlerimiz bu zorluklar karşısında bile minik yavrularımıza içinde bulundukları sıkıntıları hissettirmeden onların en güzel yetişmesindeki gayretleri ve cefakar mesaileri, takdire şayandır” dedi.

SORUNLARINA SAHİP ÇIKILMALI

Öğretmenlerin sorunlarına sahip çıkılmasını isteyen Erbeyin,” Görev yapan öğretmenlerimizin sıkıntıları kat kat fazla iken, atanamayan ve sayıları 400 bine yakın olan öğretmen adaylarımızın hak arama mücadelesi karşısında, hükümetin ve milli eğitim bakanının takındığı tavır ve söylediği sözler bütün öğretmen camiamızı yaralar ve incitir mahiyettedir. Öğretmenlerimizi yılda bir defa hatırlamak yetmez, onları her gün okullarında, sınıflarında, dağ başındaki zor şartlarda görev yaptığı yerlerde hatırlamak ve onlara sahip çıkmak gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor, saygı, sevgi ve esenlikler diliyorum" diye konuştu.

MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.