Erbeyin: ''Terörle mücadeleden asla taviz verilmemeli''

Erbeyin: ''Terörle mücadeleden asla taviz verilmemeli''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, ülkeyi yönetenlerin terörle mücadelen asla taviz vermemesi gerektiğini söyledi.

A+A-

MHP Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, İstanbul Sultanahmet’te yaşanan hain saldırı ve bir kısım Akademisyenin imzaladığı bildiri ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Erbeyin,  terörün Türkiye’nin her köşesinde yaşayan vatandaşları tehdit eder noktaya geldiğini ifade etti. Erbeyin, “İstanbul Sultanahmet’te  yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı hain saldırıyı kınıyorum. Dini, dili, milleti olmayan terör  yine masum insanları hedef seçmiş, ülkemizde korku ve endişeyi hakim kılma gayretlerine bir yenisini daha eklemiştir. Bu saldırı ülkemizde terörün geldiği boyutu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Özellikle 7 Haziran seçimleri sonrasında başlayan ve her geçen gün tırmanarak devam eden terör saldırıları Türkiye’nin her kentinde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızı tehdit eder boyuta gelmiştir. Yaşanan bu saldırının failleri ve arkasındaki karanlık güçler bir an önce aydınlatılmalı, yetkililer terörle mücadeleye taviz vermeden devam etmeli ve Türk milletinin bir an önce huzura kavuşması için ivedilikle gerekli adımları atmalıdırlar. Bu çerçevede, İstanbul Sultanahmet'teki bu hain ve alçak saldırıyı kınıyor, hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor,  ülkemizi ziyaret ederken bu menfur saldırı neticesinde hayatını kaybeden turistlerin ailelerinin acısını da yürekten paylaşıyoruz” dedi.

“KÖKTEN REDDEDİYORUZ”

Bir kısım Akademisyenin imzaladığı bildiriye de değinen Erbeyin, şunları söyledi: “Şuan yaşadıklarımız ülkemize, egemenlik hakkımıza yönelik bir saldırıdır. Ülkemizin bir çok yerinde yaşanan ve egemenlik hakkımıza yönelik açık saldırı karşısında ise yerimiz ve tarafımız şüphesiz, ülkemiz ve milletimizin yanıdır.Böyle bir ortamda güvenlik güçlerimizin verdiği cansiperane mücadeleyi görmezden gelen ve bu haklı mücadeleyi, sözde bir takım değerlere sığınarak, lekelemeye çalışan, bir kısım akademisyenin imzaladığı bildiriyi kökten reddediyor, kime veya neye hizmet ettiği belli olan bu bildiriyi şiddetle kınıyoruz.”

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.