Erdoğan: Devlet Zarara Uğratılıyor

Erdoğan: Devlet Zarara Uğratılıyor

Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen (TES)  Şube Başkanı Emre Erdoğan, Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki haksız uygulamalara isyan etti.

A+A-

Milli Eğitim Müdürlüğü’nü (MEM) yönetenlere  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevlendirilen şube müdürlerinin kadrolarının nerede olduğunu soran Eredoğan,  “Merkezefendi ilçesinde 1 Şube Müdürü, Şube Müdürlüğü sınavlarını kazanmamasına rağmen, görevlendirme ile çalışıyor.  Bugün Pamukkale ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda 2 Şube müdürü norm fazlası olarak görev yapmakta, Devlet’ten olmayan bir kadronun bazı hakları almaktadır. Öte yandan Merkezefendi  ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda da  2 kadro münhal durumdadır. (Bu kadrolardan biri görevlendirme ile Bursa iline gitmiş, diğer kadrodaki kişi atama ile Isparta iline gitmiştir” dedi.

Cevap Bekleyen Sorular

Milli Eğitim Müdürlüğü’nü yönetenlerin  haksız uygulamalarla Devleti zarara uğrattığını kaydeden Erdoğan, “Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevlendirilen şube müdürlerinin kadroları nerede? Rotasyon niçin uygulandı? Rotasyona tabi olan müdürler neden gitti? Niçin Pamukkale İlçesindeki fazla durumda bulunan Şube Müdürlerinden ikisi Merkezefendi ilçesinde görevlendirilmiyor? Merkezefendi ilçesinde 1 Şube Müdürü, Şube Müdürlüğü sınavlarını kazanmamasına rağmen, görevlendirme ile çalışıyor. Devleti zarara uğratıyor. Hiçbir gerekçe ve açıklama bu görevlendirmeyi haklı olarak gösteremez ve izah yapamaz. Yöneticilerimizin bu haksız uygulamayı bir an önce sonlandırmasını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum