
Erdoğan ile görüşmesi sonrası detaylar açıklandı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de gerçekleştirdiği görüşmenin ayrıntıları belli oldu. Görüşmede Ankara’nın metro yatırımları ve belediyenin planlanan projeleri ele alındı.
GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. 9 Eylül’de gerçekleşen görüşme basına kapalı yapıldı.
METRO YATIRIMLARI MASADAYDI
Görüşmenin ardından açıklama yapan Yavaş, başta Ankara’nın ulaşım altyapısına katkı sağlaması planlanan metro yatırımları olmak üzere devam eden ve planlanan projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdiğini belirtti.
Yavaş ayrıca Ankara’ya yönelik yatırımlara verilen destek ile NATO Zirvesi’nin Ankara’da düzenlenmesi yönündeki irade nedeniyle Erdoğan’a teşekkür ettiğini açıkladı.
GÖRÜŞMENİN YENİ DETAYLARI
Yavaş’ın görüşmeye ilişkin daha sonra verdiği bilgilere göre metro projelerinin yanı sıra finansman ve kredi konuları ile Yenimahalle’de yapılması planlanan fuar ve kongre merkezi de gündeme geldi. Yavaş ayrıca belediyenin satmayı planladığı iki arazi üzerindeki şerhin kaldırılması konusunda Erdoğan’dan destek istediğini söyledi.
Yavaş, görüşmede siyasi konuların konuşulmadığını da ifade etti.
Recep Tayyip Erdoğan, Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro yatırımları, Ankara

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.