Erdoğan'ı ve Bahçeli'yi Bakın Nasıl Eleştirdi?

Erdoğan'ı ve Bahçeli'yi Bakın Nasıl Eleştirdi?

Erdoğan'ı ve Bahçeli'yi Bakın Nasıl Eleştirdi?

A+A-

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli il binasının açılışında yaptığı konuşmada, "İyi Parti cesaret ve cesurlar hareketidir. Bizi korkutmaya çalışmayın" dedi.

İYİ Parti Denizli İl binasının açılışını yapmak üzere kurmayları ile gelen Genel Başkan Meral Akşener iktidara yüklendi.

İsim vermeden de Devlet Bahçeli’yi de topa tuttu. Saray ittifakı diye söze başlayan Akşener AK Parti ve MHP’yi adeta topa tuttu. Afrin harekatı başladıktan sonra cepheye gidecekler o kadar çoğaldı ki,herkes gidiyor. Bakın bakalım cepheye kim gidiyor. Rabia işareti yapanı gördünüz mü ? Cepheye giden işte siz annelerin doğurdukları Bozkurt işareti yaparak gidiyor.

Cumhurbaşkanı’a da yüklenen Akşener Şehitlik ve Gazilik sulandırılacak bir şey değil muhterem.Gazilik savaş meydanlarında olur,Sayarlarda oturarak olmaz. Oğlunu çürüğe çıkaran nasıl Gazi olacak ? Üstü kapalı Bahçeli’yi de eleştiren Meral Akşener ‘’ Afrin’e cepheye gidip savaşacakmış’’ koltuk gider diye korkanlar cepheye gidemez. Devlet yönetmek ciddi bir iştir,davul zurna çalarak operasyon yapılmaz. Muhtarlarla yaptığı toplantıda Afrin Harekatı için ‘’Bunlar daha ısınma turlarıdır’’ diyen cumhurbaşkanına maç mı yapıyorsunuz kardeşim devlet böyle yönetilmez dedi.

Yaklaşık 5 bin kişiye hitap eden Akşener, partisinin ne amaçlı kurulduğunu ve hedeflerini anlattı. Partililerin sevgi gösterileri arasında konuşmaya yapacağı platforma çıkan Akşener, "Milletimiz yola çıkın, yürüyün, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu değiştirin, tercihe zorlanan seçmenin karşısına güçlü bir alternatif olarak durun dedi. Milletimiz emretti İyi Parti kuruldu. Partinin de başına benim arkadaşları tayin etti" dedi. İyi Parti'nin cesurlar hareketi olduğunu anlatan Akşener, "İyi parti konuşan, sorunları tartışan, anlatan bir Türkiye olması için, umudunu kaybeden gençlere umudunu geri kazandırmak için kuruldu" dedi.

Afrin operasyonuna dair değerlendirmelerde de bulunan Akşener, "İyi parti olarak Afrin'in zorunluluk olduğunu söyledik. Geç kalınmış ama zorunlu bir harekattır dedik. Ordumuzun arkasında durmaya ve polemiklere girmemeye dikkat ediyoruz. Devlet yönetmek ciddi bir iştir. Futbol maçına benzemez. Futbol oynamıyorsunuz. Bu üç büyük sorunu çözmeye adayız. İftira ve saldırı ile korkutuyorlar. İyi Parti cesaret ve cesurlar hareketidir. Bizi korkutmaya çalışmayın. Ben sizleri biliyorum. Korku ile iman aynı yürekte bulunmaz. Bizi iyi tanıyın. Bu güne kadar sabrettik. Herhangi bir kardeşim arkadaşımın saçının teline zarar geldiğinde orada sizi oturtmam dünyayı size dar ederim. İyi Parti Türkiye iyi geldi gelmeye de devam edecek" sözleri ile konuşmasını tamamladı. Parti binasını açan Akşener, ardından esnaf ziyareti yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.