Erdoğan'ın Mesajında Denizli Sürprizi

Erdoğan'ın Mesajında Denizli Sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü münasebeti ile yayınladığı mesajında Denizli’ye de bir sürpriz yaptı.

A+A-

Mesajında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımlarından olan Denizli Teleferik’in görüntülerine de yer verdi. Başkan Zolan, Denizli Teleferik’in görüntülerinin yayımlanmasının kendilerini hem gururlandırdığını, hem de mutlu ettiğini dile getirdi.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin birçok şehrinde etkin olan önemli yatırımları ve hizmetlerin gösterildiği tanıtım videosunda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 senesinde hizmete aldığı Denizli Teleferik’in görüntülerine de yayımladı. Ülkenin büyümesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşmasında, emeği ve alın teri ile en büyük paya sahip olan işçi kardeşlerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ettiği mesajı ile yayınlanan görüntülü mesajda Denizli Büyükşehir Belediyesinin dev projelerinden bir tanesi olan Denizli Teleferik’in görüntülerinin, Denizli’nin harika manzarası ile beraber kullanılması Denizlilileri hem şaşırttı hem de mutlu etti. 

 

“Gece gündüz demeden hizmet aşkıyla çalışmaya devam”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yayınlanan tanıtım filmiyle gurur duyduklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Başkan Zolan, Cumhurbaşkanının 1 Mayıs mesajında Denizli’nin güzellikleri arasına nakşettiği, Denizli Teleferik’in görüntülerinin yayımlanmasının kendilerini hem gururlandırdığını, hem de mutlu ettiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine belediye başkanlığı görevinden bu yana liderlik etmesi, belediyecilik faaliyetlerinin rotasını belirlemesi hem necip millete, şehre hem de ülkenin gelişmesine vesile olduğunu,  bir defa daha;  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyduklarını ve onun yolunda, milletin emrinde, gece gündüz demeden hizmet aşkı ile çalışmaya devam edeceklerini tüm dünyaya haykırdıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.