Erkenci Kuş 30. bölüm fragmanı PUHU TV son bölüm izle

Erkenci Kuş 30. bölüm fragmanı PUHU TV son bölüm izle

Erkenci Kuş 29. son bölümü ile Star TV ekranlarında yayında. Erkenci Kuş 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Erkenci Kuş 29. son bölümü ile Star TV ekranlarında yayında. Erkenci Kuş 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Can Yaman ile Demet Özdemir'in oynadığı Erkenci Kuş dizisinin 29. son bölümünün tamamını Puhu TV ve Kanal D üzerinden izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ 29. BÖLÜM ÖZETİ

Fabbri’nin gönderdiği lansman davetiyesindeki parfüm Sanem’in kokusu değildir, Sanem şimdilik rahat bir nefes alsa da, Can’dan gerçeği sakladığı için hala huzursuzdur, onunla konuşmak için fırsat kollamaktadır. Sanem, Fabbri ve Aylin’in entrikalarından dolayı, ajansın prestij kaybetmesine çok üzülür ve bunu düzeltmek için tüm ekibi toplar, Mckinnon’a göstermek üzere yeni bir sunum hazırlar. 

Bu arada Can, Fabbri’nin yaptığı tüm pis işleri öğrenir ve soluğu onun yanında alır. Fabbri ve Aylin tutuklanır, ajansta herkes keyiflidir, özellikle Sanem çok mutludur ta ki Polen gelene kadar.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Can ve Ceyda’nın barda birlikte olduğunu öğrenen Sanem’i uyku tutmaz. Birlikte dağ evine gideceklerini düşünüp yola çıkar.. Bir kenarda gizlenen Sanem, Can’ı beklemeye başlar. Tahmini yanlış çıkar, Can tek başına eve gelmiştir ve Sanem’in gizlendiğini fark eder ve bu durum hiç hoşuna gitmez. 

Bu arada ajanstakiler Red mode kampanyası için çalışmaktadır, bu iş Can için çok önemlidir, fakat Aylin’in kafasında başka planlar vardır. Bir yandan mahallede de söz telaşı vardır. Osman, Leyla’yı istemek için hazırlıklara başlamıştır.

Erkenci Kuş dizisinin 30. yeni bölümünü 16 Şubat Cuma akşamında Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.