Erkenci Kuş 35.bölüm full tek parça izle Puhu TV

Erkenci Kuş 35.bölüm full tek parça izle Puhu TV

Erkenci Kuş 35. bölüm ile Star TV'de. Erkenci Kuş 35. son bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de. Erkenci Kuş 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Erkenci Kuş 35. bölüm ile Star TV'de. Erkenci Kuş 35. son bölüm full tek parça izle linki Puhu TV'de. Erkenci Kuş 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Can Yaman ile Demet Özdemir'in oynadığı Erkenci Kuş dizisinin 35. son bölümü 23 Mart Cumartesi akşamında Star TV ekranlarında yayında olacak.

Erkenci Kuş 35. yeni bölümünde; Sanem ile Can sonunda aşklarını yeniden tazeler. Hüma ise Sanem'in ailesini tanışmaya davet eder. Hüma'nın Sanem'in ailesine görgüsüz demesi sonrasında ipler kopma noktasına gelir. Menkıbe ise bunun altında kalmayarak Hüma'nın ağzının payını verir. Sanem durumun farkına vararak iki tarafı da sakinleştirmeye çalışsa da Hüma'nın dünürü olamayacağını ve o eve asla girmeyeceğini söyler.

Erkenci Kuş 35. bölüm full izle

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can sonunda Sanem ile baş edemeyince son çare olarak onu kaçırır. Sanem'i dağ evine götüren Can, eşsiz kan manzarasına rağmen kavgalar devam eder. Sanem her şeye rağmen dağ evinden kaçmayı göze alırken tüm girişimleri olumsuzlukla sonuçlanır. Can her defasında Sanem'in peşinden giderek onu kurtarmayı başarır.

Polen ve Yiğit ise Can ile Sanem'in ortadan kaybolması sonrasında paniğe kapılır. Can'ın Sanem'e bir şey yapacağından korkan Yiğit'e rağmen Polen ise tam tersi bir şekilde düşünceye sahiptir. Polen de daha fazla dayanamayarak sonunda Hüma'dan kendisine yardım etmesini ister. Sanem de Polen'in ağzından çıkan cümleler sonrasında büyük bir mutluluk içerisindedir. Can'a olan kızgınlığı da bir anda yok olur.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.