Ermenilere Güvenilmeyeceği Bir Daha Ortaya Çıkmıştır

Ermenilere Güvenilmeyeceği Bir Daha Ortaya Çıkmıştır

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Serdar Ünsal,Ermenistan'ın Azerbaycan’da sivillere saldırmasını değerlendirdi.

A+A-

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı  Serdar Ünsal,Ermenistan'ın Azerbaycan’da sivillere saldırıp 9 kişiyi öldürmesi 50’ye yakın sivili yaralamasını değerlendirerek”  Bu saldırıda göstermiştir ki Ermenilere güvenilmez onlar katil bir millettir.Rusya bu saygısızlığın hesabını sormalıdır.”şeklinde konuştu.

SERDAR ÜNSAL,”ERMENİLERE GÜVENİLMEYECEĞİ BİR KERE DAHA ORTAYA ÇIKTI''

        Ermenilerin sivil insanları öldürmeye alışık olduklarını belirten Serdar Ünsal,”1915-1920 yılları arasında Anadolu da sivil insanlara katliam yapanların torunları 1992 yılında Hocalı'da soykırım yapmış onların  torunları da bugün Gence şehrine saldırarak sivilleri vuruyorlar.Ermenistan burada savaş suçu işliyor. Uluslararası Askeri mahkemelerde yargılanması lazımdır.İnsanı amaçla zoraki ilan edilen ateşkeste hani ölü ve esir değişimi yapılacaktı.Ermeniler yine kalleşce davranarak Azerbaycan'ın iyi niyetini kötüye kullanıp sivilleri vurmuş savaş suçu işlemiştir.Uluslararası hukuk mahkemeleri gereğini yapmalı terörist devlet Ermenistan’ı yargılanmalıdır.İnsanlıktan bahsedenler barış nutukları atanlar. Ermenilerin sivillere saldırılarına  ne zamana kadar sus pus kalacaklar.Vicdanı olan herkes Ermenistan’ı kınamalıdır.”dedi.

                 Ünsal,”Ermenilerin yaptığı bu saldırı barışı sağlayan Rusya’ya saygısızlık ve meydan okumadır.Rusya gerekeni yapmalı bu saygısızlığın hesabını Ermenistan’dan sormalıdır.Türkiye olarak Azerbaycan'ın haklı davasında yanındayız.Olmaya devam edeceğiz.Azerbaycan artık gerçeği görmüştür. Kaldığı yerden işgal altındaki toprakları kurtarmaya devam etmelidir.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.