Eroğlu ve Yılmaz Çiftinin Evlatları Dünya Evine Girdi

Eroğlu ve Yılmaz Çiftinin Evlatları Dünya Evine Girdi

Nazife  ve Cabbar Eroğlu  çiftinin oğlu Faruk ile Nurcan ve Fatma Halis Yılmaz, çiftinin kızı Nurcan'la hayatlarını birleştirdi. 

A+A-

Aile büyüklerinden Fatma ve Halis Yılmaz, ile Nazife  ve Cabbar Eroğlu  çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan davetlileri kapıda karşıladı. 

Terme Saray Kır Bahçesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen  düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı.

Cuma Akşamı Ordu'nun Ünye İlçesi  Asmalı Bahçe  Düğün salonunda kına gecesi yapılırken, Cumartesi gecesi ise Terme  Saray Kır Bahçesi   Düğün salonunda düğün yapıldı.

Nazife  ve Cabbar Eroğlu  çiftinin oğlu Faruk ile Nurcan ve Fatma Halis Yılmaz, çiftinin kızı Nurcan'la hayatlarını birleştirdi. 

Terme Saray Kır Bahçesi Düğün Salonu'nda düzenlenen düğüne çiftin yakınları vesevenleri de katıldı.

 Yılmaz  ve  Eroğlu  aileleri davetliler ile yakından ilgilendi. Düğünde, çiftin yakınları ve arkadaşları gönüllerince eğlendi.

Terme  Belediye Başkanı Ali Kılıç, hafta sonu davetli olduğu düğüne   katılarak yeni bir yaşama adım atan gençlere mutluluklar diledi.

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olan Terme  Belediye Başkanı Ali Kılıç, hafta sonu davetli olduğu düğün cemiyetlerine katılmayı da ihmal etmiyor.

Başkan Kılıç, Cumartesi günü ilk olarak Terme Saray Kır Bahçesi Düğün salonu'nda  Fatma ve Halis Yılmaz'ın Kızı Nurcan Yılmaz, ile  Nazife Eroğlu  ve Cabbar Eroğlu'nun oğlu Faruk Eroğlu'nun  düğününe  katılarak, genç çifte mutluluklar diledi. 

 Başkan Kılıç, Davet edilen tüm törenlere katılmaya gayret ettiğini ve katıldığını anlatan Kılıç, "İmkanlarım el verdikçe elimden geldiğince ilçemizde köylerimiz de ve komşu ilçelerdeki düğün, nişan gibi törenlere katılmaya çalışıyorum.

 Törene katılınca tüm halkımızı ziyaret etmiş gibi oluyoruz."dedi.

Ali Yazan /Ordu /Akis Haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.