Ersancak Leblebi Mağazası Açıldı

Ersancak Leblebi Mağazası Açıldı

Leblebi’nin başkenti Serinhisar’da Elit Mağaza…

A+A-

Denizli’nin Serinhisar İlçesi Antalya yolu üzerinde yeni bir kuruyemiş leblebi ve hediyelik eşya mağazası açıldı. Ersancak Leblebicilik fabrikasının mağazası görkemli bir şekildi hizmete girdi.

Ersancak Leblebi ve Kuruyemiş açılışına Eski MHP Milletvekili Salih Erbeyin,İş Adamları, Siyasi parti temsilcileri çevre il ve ilçelerden yüzlerce vatandaş açılışa katılarak Serinhisar Leblebiciler Derneği Başkanı ve Ersancak Leblebicilik Sahibi Cemal Kobaş'ı yalnız bırakmadılar.

Denizli Antalya yolu üzerinde açılan Ersancak leblebi mağazasında leblebide, çömlekçilikte, bıçakçılıkta Denizli’de ve Türkiye’de marka olan bütün el sanatlarıyla birlikte leblebinin bin bir çeşidini üreten Ersancak Leblebi fabrikasının mağazasında yöre halkının her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde donatıldı.

Ersancak Kuruyemiş fabrikadan halka günlük ve taze kuruyemişlerin yanında her türlü çerezi de mağazasında bulundurmakta.  

Denizli Antalya yol güzergahında hizmete giren elit mağaza’da Denizli Tekstil ürünlerinin de her çeşidini bulmakta mümkün. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.