ERTEMUR’DAN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MÜJDE

ERTEMUR’DAN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE MÜJDE

CHP adayı Ertemur, üniversite çevresindeki mekanlarda gençlerle buluştu. Barınma sorununu çözme sözü verdi.

A+A-

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçim çalışmalarına PAÜ çevresinde devam etti. Ertemur’a kampus ziyaretinde CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve partililer eşlik etti. Üniversite öğrencileri ile buluşan Ertemur, tespit ettiği sorunlara çözüm sunacak projelerini anlattı.

PAMUKKALEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Gençler ile buluşmasını değerlendiren Ertemur; “Pamukkale Üniversitesi gibi bir değere sahibiz. Ancak mevcut belediye yönetimi ile üniversite arasında uyum olmaması öğrencilerimizi yalnız bırakmış durumda. Bugün gençlere söz verdim. Pamukkale’mizi gençlerimizle de birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRENCİLERE YAŞANABİLİR PAMUKKALE SÖZÜ VERDİ

Gençlerin sorunlarını tespit ederek çözüm sunacak projelerinin hazır olduğunu söyleyen Ertemur; “Öğrenci; bir şehri güzelleştirir, ekonomik açıdan kalkınmasını sağlar. Öğrenci şehrin dinamiklerini hızlandırır. İlçemiz için bu denli önemli olan gençlerimizi görmezden gelmek kabul edilemez. Bizler üniversiteli gençlerimizin ve o bölgede çalışarak evine ekmek götüren esnaf kardeşlerimizin sorunlarının farkındayız. Gençlerimizin barınma sorununa çözüm sunacak yurtlar, bölgedeki esnaf ve vatandaşlarımızın en büyük çilesi olan otopark ve çamaşırhane kafe gibi projelerimiz hazır! Gençlerimizin enerjisi ve bizim gayretimizle ‘Gönüller Birleşecek, Pamukkale Değişecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.