Eşini Katleden Cani Pişmanmış!

Eşini Katleden Cani Pişmanmış!

Denizli'de eşi Hafize Kurban'ı vahşi bir şekilde katleden tutuklu sanık Uğur Kurban'ın yargılanması devam etti.

A+A-

DENİZLİ (AA) -

Denizli 6. Ağır Ceza Mahkemesindeki yapılan duruşmaya "eşini tasarlayarak kasten öldürme" suçlaması ile yargılanmakta olan tutuklu sanık 23 yaşındaki Uğur Kurban, tarafların yakınlarıyla avukatları katıldı. 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatının da olduğu duruşmada tutuklu sanık Uğur Kurban'ın  babası Şerafettin, ağabeyi Ramazan ve yengesi Merve Kurban'la bacanağı Halil Pelit tanık olarak dinlendi.

Bakanlık avukatı, sanığın, kendisine yönelik tehdit olmamasına rağmen bıçak taşımasının, cinayeti tasarlayarak işlediğini gösterdiğini savundu.

Maktulün babası Mustafa Balık da kızının eşini aldatmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Sanık Uğur Kurban ise pişman olduğunu ifade etti. 

Mahkeme heyeti, gelmeyen tanıklarla avukatların dinlenmesi için duruşmayı 13 Mart'a erteledi.

- Olay

Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde 27 Ağustos'ta boşanma aşamasında olduğu eşi Uğur Kurban tarafından boynundan bıçaklanan 23 yaşındaki Hafize Kurban, 5 Eylül'de hayatını kaybetmiş, eşi tutuklanmıştı.

Denizli 6. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanığın, "eşi kasten tasarlayarak öldürme" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet, cinayetten birkaç gün önceki darp nedeniyle "eşi kasten yaralama" suçlamasıyla 1,5 yıldan 4,5 yıla kadar, eşinin cep telefonundaki görüşmeleri izlediği ve kaydettiği gerekçesiyle "özel hayatın gizliliğini ihlal"den 1 yıldan 3 yıla kadar ve "kişisel verilerin kaydedilmesi" suçlamasıyla da 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.