Eski Vekilden Birlik Beraberlik Mesajı

Eski Vekilden Birlik Beraberlik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin Pazar günü yapılacak il kongresinin MHP’nin birinci parti olmasına vesile olmasını diledi.

A+A-

Pazar günü yapılacak olan kongrenin birlik ve beraberliği daha da kuvvetlendireceğini kaydeden Keskin, “Milli Kalkınmamızı gerçekleştirmek, her Türk ferdini hür yapabilmek için Türk Milleti’ni yeniden kurmak zorundayız. ‘’Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız.’’ diyerek milletimizin fertleri arasında ayrıştırma yapmamayı söyleyen Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve yine parti içi konuşmasında ‘’Kendinizi küçük görmeyiniz. Sizler büyük kuvvetsiniz. Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. KUVVET BİRLİKTİR. Davamızın geleceği birliktedir. Birlik beraberlik içinde olmaktır.’’ Diyerek Başbuğumuz milletimizi birleştirmemizin yolunun Ülküdaşlarımızın birlik ve beraberliğinden geçtiğini açık seçik ifade etmektedir” dedi.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Pazar günü yapılacak kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Keskin, “Tarihi 7 Haziran seçimleri öncesinde yaşayacak olduğumuz 8 Şubat’ta yapılacak olan demokrasi şölenimizin sonunda hangi adayımız ipi göğüslerse göğüslesin birlik ve beraberliği tesis etmeli ve seçilemeyen adaylarımızın listesindeki Ülküdaşlarımızı kucaklamalı, seçimlerde İl Teşkilatı’mızın çatısı altında toplamak kaydı ile milletimize hizmet yolunda davamızın en ücra köşelere yayılmasını sağlamak için var gücüyle gayret sarf etmelidir.Zira Sayın Genel Başkan’ımız Dr. Devlet Bahçeli’de ‘’Ülkemizin içinde bulunduğu bu müşkül durumda bir tek ülküdaşımızı dahi kaybetmeye tahammülümüz yoktur’’ diye her fırsatta beyan etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerimle 8 Şubat Pazar günü yapılacak olan il kongremizin Denizli’mize, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini, partimizin birinci parti olmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı. /MESUT GÜLER

 

 

                                                                                                                                            

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.