Eskiden Yerli Malı Şimdi Yolsuzluk Haftası Kutluyoruz!

Eskiden Yerli Malı Şimdi Yolsuzluk Haftası Kutluyoruz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, “Biz çocukluğumuzda yerli malı haftası kutlardık. Şimdi ise yolsuzluklar haftası kutluyoruz. Ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun” dedi.

A+A-

MHP’nin  Baklan ilçe kongresi gerçekleştirildi. Baklan Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye, MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, MHP İl ikinci Başkanı Nadir Aybay, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“NE SÖYLEDİYSEK HAKLI ÇIKTIK”

Kongrenin açış konuşmasını yapan MHP İl 2. Başkanı Nadir Aybay, 12 yıldır iktidarda olan AKP’nin her alanda ülkeyi tahrip ettiğini belirterek,  “Bugün ülkemizde yaşananlara baktığımızda AKP iktidarının Ülkeyi yönetmek için değil, çökertmek için iktidara getirildiğini hep beraber görüyorduk ve maalesef her zaman olduğu gibi haklı çıktığımızı da görüyoruz.Elbette AKP iktidarının sadece ekonomi de değil iç ve dış güvenlikte sosyal hayatımızda ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda bu nadide Ülkeyi çökertme görevi de üstlendiğini ve bu konularda iktidara geldiklerinden bu güne Milliyetçi Hareketin her söylediğinde haklı çıktığını da biliyoruz” dedi.

“YAŞANANLARI UNUTAMAYIZ”

Kongrede söz alan MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, “Biz çocukluğumuzda yerli malı haftası kutlardık. Şimdi ise yolsuzluklar haftası kutluyoruz. Ülkeyi bu hale getirenlere yazıklar olsun.  17-25 Aralık’ın birinci yıldönümü konuşulmalıdır. Hırsızlık, ahlaksızlık unutturulmamalıdır. Bunları insanların beyinlerine nakşetmek zorundayız. Birtakım medya kuruluşlarına düzenlenen operasyonları üzülerek görüyoruz. Bu yaşananlar bir anlam ifade etmelidir” dedi.

ÜNİTER YAPI RAFA KALKTI

90 yıllık demokrasi ve üniter devlet mücadelemizin rafa kaldırıldığını söyleyen Erbeyin,  2015 yılında yapılacak genel seçimlerin önemine dikkat çekti. Erbeyin,  “Herkes birilerinden bir şey yapmasını bekliyor kimse bana dokunmasın diyor. Nasıl olsa birileri düzeltir diye düşünüyorlar ama biz düzeltemezseniz kimse düzeltemez. Hepimizin dikkat etmesi lazım. Bu nedenle 2015 genel seçimlerini bir siyasi mücadele olmanın ötesinde anladığımız anlamda hukuk devleti ve insan hakları mücadelesinin verildiği bir tarih olarak görmemiz daha doğru olur. Ya buna devam edeceğiz, ya da bunları durduracağız.2015 seçimleri bu milletin varlık yokluk meselesidir” diye konuştu.

TÜRK-İSLAM ÜLKÜCÜLERİNİ BİTİRMEK İSTİYORLAR

AKP’nin Türk-İslam Ülkücülerini bitirmek istediği kaydeden Erbeyin, “Bunların tek amacı Türk-İslam Ülkücülerini bitirmek. Çünkü Türk-İslam ülkücülerinin dik duruşu birilerinin moralini bozuyor, canını sıkıyor.   İnşaallah önümüzdeki süreçte yolsuzluklar haftası değil de, Türk İslam Ülkücülerinin iktidara geliş haftasını kutlarız.  Tüm dileğimiz bu” ifadelerini kullandı. 

BAŞKANLIĞA BEKİR DAĞ SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek  listeyle gidilen seçimlerde  Bekir Dağ, 112 üyenin  96’sının oyunu alarak MHP  Baklan İlçe başkanlığına seçildi.

MESUT GÜLER  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.