Eskişehirli holiganlardan Denizlispor'a çirkin taciz

Eskişehirli holiganlardan Denizlispor'a çirkin taciz

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor'a gece saatlerinde çirkin bir saldırı düzenlendi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor'a gece saatlerinde çirkin bir saldırı düzenlendi. Denizlispor'un karşılaşma için Eskişehir'de kamp yaptığı otel taciz edildi.

Bu akşam saat 19.00'da başlayacak olan maç için Eskişehir'e giden Denizlispor kafilesinin kaldığı otele 40-50 kişilik taraftar grubu gece saatlerinde tacizde bulundu. Dün gece Denizlisporlu futbolcu ve yöneticilerin kaldığı otele gelen taraftarlar havai fişek patlatarak kötü tezahüratta bulundu.  

Futbolcuları psikolojik baskıya almak ve uyutmamak için yapılan taciz sonrası olay yerine gelen emniyet güçleri yaşanan çirkinliğe bir son verdi. Olayın yaşandığı otel çevresinde güvenlik önlemi alınmadığı iddiası ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne yönetici ve taraftarlardan yoğun tepkiler geldi. 

Günlerdir sosyal medya üzerinden gergin açıklamalar yapan taraftar grupları intikam çağrıları yapmış, gelen tepkiler üzerine taraftar grubu lideri tarafından ortamı yumuşatacak açıklamalarda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.