Esnaftan Pamukkale Belediyesine Teşekkür

Esnaftan Pamukkale Belediyesine Teşekkür

Pamukkale Belediyesi, Korona virüs salgınının etkisini gösterdiği ilk günden beri, halk sağlığını korumak için salgınla mücadelede önemli çalışmalar yapıyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yeni kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, halkımızın sağlığını korumak adına ilçemizdeki tüm kıraathanelerimizi dezenfekte etmeye başladık” dedi.

Koronavirüs pandemisi süresince halk sağlığı adına önemli çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, yeni kontrollü normalleşme sürecinde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Yeni süreçte yeniden faaliyetlerine başlayan kıraathane sahiplerine destek paketi dağıtımı yapan Pamukkale Belediyesi, şimdi de ilçede bulunan kıraathaneleri tek tek dezenfekte ediyor. Ekipler 61 mahallede yer alan tüm kıraathanelere giderek dezenfekte çalışması yapıp, bu alanları steril hale getiriyor. Pamukkale Belediyesi’nin koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında başarılı bir çalışma programı yürüttüğünün altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yeni kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, halkımızın sağlığını korumak adına tüm kıraathanelerimizi dezenfekte etmeye başladık. İlçemizdeki 61 mahallemizde bulunan toplam 249 kıraathane de başlattığımız dezenfekte çalışmalarımızı birkaç gün içinde bitirmiş olacağız. Halkımızın da sosyal mesafeyi koruyarak maske ve temizlik kurallarına uyarak, bu salgının üstesinden geleceğine inanıyorum. İlaçlama ekiplerimiz normalleşme sürecinde açılan kıraathaneler dezenfekte çalışmaları yapıyor. İlçemiz de, parklarda, kamu kurumlarında, camilerde ve binalarda da rutin olarak dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan beklentimiz şu dur ki; lütfen kurallara hep birlikte uyarak sağlıklı günlere daha çabuk ulaşalım” dedi.

ESNAFLARDAN TEŞEKKÜR

Pamukkale Belediyesi ekiplerinin dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdiği kıraathane işletmecilerinden Arif Turgut, “Belediyemiz bugün buraya ekip göndermiş dezenfekte işlemi yapıyor. Güzel bir çalışma oldu. Belediyemizin mahallemizde gerçekleştirdiği hizmetlerde aksama bulunmuyor. Güzel çalışmalar yapıyor belediyemiz. Zor günlerimizde yalnız kalmadık. Mekânımıza da yardımcı olundu. Belediyemize biz işletmecilere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Daha iyisi ne olurdu bilemiyorum, en iyisi bu Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu. Bağbaşı Mahallesi’nden kıraathane işletmecisi Zafer Sezgin’de “Pamukkale Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Avni Örki Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ederiz. Daha önce de çay ve şeker yardımı yapmıştı. Başkanımız her zaman vatandaşın, esnafın yanında olduğunu gösterdi. Biz de her zaman onun arkasındayız. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.