Esra Öğretmen Feci Şekilde Can Verdi

Esra Öğretmen Feci Şekilde Can Verdi

Denizli Babadağ'lı olan Esra öğretmen okul yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi.

A+A-

Denizli Babadağ'lı olan Esra öğretmen okul yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi. 37 yaşındaki Esra Özşenel Çakır’ın kullandığı otomobil Burdur Yeşilova’da uçurumdan yuvarlandı.Otomobil olaydan iki saat sonra köylüler tarafından bulundu. 112 sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında Esra Öğretmen ve aynı okulda görevli meslektaşı Neriman Tekin hayatını kaybetmişti.

 

Burdur Yeşilova’dan acı haber geldi. Yeşilova’ya bağlı Dereköy Ortaokulu Müdürü Denizlili Esra Özşenel Çakır, okul yolunda can verdi.

Aynı okulda sözleşmeli olarak çalışan Neriman Tekin’i de alarak 34 VP 1190 plakalı otomobiliyle Dereköy’e doğru yola çıkan Çınar’ın kullandığı otomobil, Dedeler mevkiindeki keskin virajı alamayınca 50 metrelik şarampole uçtu. İki genç öğretmenin içinde bulunduğu otomobili, tahminen saat 08.30 ile 09.00 saatleri arasında meydana geldiği düşünülen kazadan tam iki saat sonra civardan geçen köylüler gördü. Hemen 112 ekiplerini ve jandarmayı aradılar.Evli ve bir çocuk annesi olan Esra Özşenel Çakır ve mesai arkadaşının cansız bedenleri Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.