Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler?

Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Serveti ne kadar, vaatleri neler?

Galatasaray başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Başkanlık seçimlerinde ismi bir adım önde olan Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli şeklinde sorgular araştırılıyor.

A+A-

Galatasaray’ın yeni başkanlık seçimlerinde adaylardan birisi de Eşref Hamamcıoğlu oldu. Sarı kırmızılı camia tarafından yakından tanınan isimler arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu seçim yarışını da bir adım önde götürmekte. Peki, Eşref Hamamcıoğlu serveti ne kadar, vaatleri neler?

Eşraf Hamamcıoğlu Kimdir?

1954 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi’nden 1974’te mezun olduktan sonra 1980 senesinde Sorbonne Üniversitesi İşletme bölümünü tamamladı. 1981 ile 1992 arasında Tekfen Holding'e bağlı şirketlerde yöneticilik görevlerinde bulunan Hamamcıoğlu, 1991-2011 yılları arasında ise Sodexo'da Kurucu Genel Müdür ve CEO olarak çalışmalar gerçekleştirdi.

2012 yılından bu yana kendisine ait UP Danışmanlık ve Optimal Yiyecek & İçecek Çözümleri A.Ş. şirketleri ile faaliyetlerine devam eden Hamamcıoğlu, 1994-1998 yılları arasında Duygun Yarsuvat ve Anıl Büyükeroğlu'nun başkanlıklarında Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu'nda ve 2001-2002'de Mehmet Cansun'un başkanlık döneminde Muhasip Üye olarak görev yaptı.

esref-hamamcioglu.jpg

Fransızca ve İngilizce bilen Eşref Hamamcıoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Eşref Hamamcıoğlu Yönetim Kurulu Listesi

Asil: Osman Kocaman, Tuncer Hunca, Hayri Gürkan Eliçin, Ahmet Arif Bağlıca, Levent Yaz, Ahmet Cemal Özgörkey, Cenk Nuri Soyer, Cevat Genç, Ahmet Yavuz, Ecem Tezel Aldanmaz.

Yedek: Mehmet Emre Mısırlı, Emin Tan Bilge, Murat Karaman, Şükran Pelin Öztekin, Yusuf Mutlu Yıldız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.