Etkinlikler Her Hafta Sonu Devam Ediyor

Etkinlikler Her Hafta Sonu Devam Ediyor

Etkinlikler Her Hafta Sonu Devam Ediyor

A+A-

PAMUKKALE’DE EĞLENCEYE DEVAM

 

Pamukkale Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projelerden biri olan çocuk şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kuşpınar ve Fesleğen mahallesinde kurulan oyun alanlarında çocuklarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuk eğlencelerimizin okullar açılıncaya kadar devam edecek diye planlamıştık. Ancak vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine hafta sonları bu etkinliğimizi devam ettiriyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi’nin “Pamukkale’de çocuklar eğleniyor” sloganıyla hayata geçirdiği proje devam ediyor. Her hafta sonunda iki farklı mahallede kurulan şenlik alanları bu kez Kuşpınar ve Fesleğen mahallelerinde idi. Kuşpınar Mahallesi’nde Saadet Erikoğlu İlkokulu bahçesine ve Fesleğen Mahallesi’nde Atatürk İlkokulu bahçesine kurulan oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğuna Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de ortak oldu. Minikler ve aileleriyle tek tek ilgilenerek, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hüseyin Gürlesin, “Amacımız, rutin belediyecilik hizmetleri dışında, ilçe halkımızın her kesimine hitap edecek etkinlikler düzenleyerek, vatandaşlarımızın sosyal yaşantılarına güzellik katmaya çalışıyoruz” dedi.

 

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

 

Yoğun bir katılımın olduğu, Kuşpınar ve Fesleğen mahallelerindeki çocuk şenliklerinde Başkan Gürlesin ile bol bol fotoğraf çektirerek, sohbet eden vatandaşlar, çocuk eğlencelerinin hem çocukları hem de kendileri için hafta sonunu güzel geçirmek adına çok güzel olduğunu ifade ettiler. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi’nin etkinliklerini merakla beklediklerini söyleyerek, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımız için çok güzel bir şenlik alanı kurmuşlar. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğlendik. Ayrıca başkanımızla da sohbet ederek, kendisine teşekkürlerimizi iletme fırsatınız bulduk” dediler. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.