Evlat acısı felç etti

Evlat acısı felç etti

Çivril’de 14 yıl önce oğlunun öldürülerek kanala atılmasıyla felç geçiren 67 yaşındaki Fettah Moralı, o günden bu yana yürüyemiyordu. Fettah Amca’ya Sevgi Eli uzandı ve bir tekerlekli sandalye hediye edildi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli Birimine bağlı Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi, Gürpınar Mahallesi’nde yaşayan 67 yaşındaki Fettah Moralı’ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Yıllardır evinde dört duvar arasında hapis hayatı yaşayan Fettah Amca’nın oldukça acıklı bir hikayesi var. O’nu eve hapseden hastalığının nedeni de evlat acısı… 14 yıl önce oğlu öldürülerek kanala atılan Fettah Moralı, bu acıya dayanamadı ve felç geçirdi. Bir daha hiç yürüyemeyen Fettah Amca, tekerlekli sandalyesiyle artık dışarı çıkabilecek.   

Fettah Moralı, “Dışarıda gezmeyi çok özledim.Evde çok sıkıldım.Eşim bana bakıyor ama gezdiremiyor. O da haklı. Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimine teşekkür ederim”dedi.

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven; “Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi hızla çalışmalarına devam ediyor.Fettah amcamızın evladının ölümü üzerine felç geçirmesi bizleri çok yaraladı.Ekiplerimiz ziyareti esnasında tek isteği dışarıda gezmek olan amcamızın durumunu iletince hemen   tekerlekli sandalyeyi kendisine ulaştırdık.Ve derhal bu sıkıntıyı giderdik. Çünkü biz biliriz ki hadis-i şerifte; ‘(Müslüman, Müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (düşmanına) teslim etmez. Kim, (mümin) kardeşinin bir ihtiyacını giderirse Allah da onun bir ihtiyacını giderir.’ deniliyor. Çalışmalarımızda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimine teşekkür ediyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.