Evlilik Okulu'nda 24. dönem

Evlilik Okulu'nda 24. dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’ye örnek olan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu’nda 24. dönem eğitimi başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’nun 24. dönem eğitimi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında başladı. Psikolog Gülay Korkut, 30 çiftin katıldığı 24.dönem Evlilik Okulu'nun ilk günkü eğitiminde, çiftlere sağlıklı evliliği anlattı.

Yaklaşık 1 ay sürecek eğitimde sağlıklı ve mutlu evlilik için yapılması gerekenleri paylaşacaklarını ifade eden Psikolog Korkut, haftada 2 gün uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek eğitimlerde, evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisi, stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, doğru iletişim gibi konuların ele alınacağını kaydetti. Psikolog Korkut, "Sağlıklı toplum sağlıklı bireylerle oluşuyor. Sağlıklı bireyler de sağlıklı yuvalarda yetişiyor. Mutluluğun sırlarını çiftlerimizle keşfederek, sağlıklı bir toplum için hep birlikte çaba göstereceğiz" diye konuştu. Evlilik Okulu'nda ayrıca  kursiyerlere Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür yayınlarından olan "Bir yastıkta kocayalım" adlı Sağlıklı Evlilik Eğitimi El Kitabı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.