Evlilik Okulu’nda 4 Haftalık Süreç Başladı

Evlilik Okulu’nda 4 Haftalık Süreç Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin örnek eğitimi Ailemi Seviyorum Projesi çerçevesinde yapılan Evlilik Okulu'nda 42. dönem eğitimleri başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nce Ailemi Seviyorum Projesi çerçevesinde yapılan Evlilik Okulu’nda 42. dönem eğitimlerine başlandı.

Kent Konseyi’nde yapılan açılış dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Psikolog Gülay Korkut da katıldı. Bu güne dek pek çok vatandaşın bu kurslardan faydalandığını belirten Değirmenci, Evlilik Okulu'nun 8. yaşında olduğunu söyledi.

Değirmenci, "42. dönem eğitimlerini de sizler ile beraber başlattık. Bu eğitimlerin güzel bir başlangıca vesile olmasını istiyoruz. Evlilik Okulu, ödül alan Ailemi Seviyorum Projesi ile başladığımız bir proje. Evlilik Okulu projemizin akabinde sizlerden gelen talep doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Hamilelik Okulu ile de halkımıza hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Eğitim 4 hafta sürecek

Klasik belediyecilik ile beraber sosyal belediyecilik faaliyetlerine de çok önem verdiklerini dile getiren Değirmenci, “Şunu biliyoruz ki, toplumda huzur ve güven olacaksa bu ailelerin mutlu olması ile mümkün olacaktır. Aldığınız evlilik kararını doğru bilgilerle taçlandırmak istiyoruz. 4 haftalık eğitim süreci ile çok önemli bilgiler alacaksınız. Umarım eğitimlerden çok memnun kalırsınız” dedi. Konuşmanın ardında Psikolog Gülay Korkut, 4 hafta sürecek olan eğitim programında ele alınacak konular hakkında kursiyerlere bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.