EYPİO VE NESLİHAN YILMAZ ÖREN KALE'Yİ COŞTURDU

EYPİO VE NESLİHAN YILMAZ ÖREN KALE'Yİ COŞTURDU

Kale Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali ve Halk Konserleri, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış programıyla başladı. Festivalin ilk gününde sahne alan Neslihan Yılmaz Ören ve Eypio, vatandaşla

A+A-

Kale Belediyesi'nin düzenlediği 30. Geleneksel Kaledavaz Biber Festivali ve Halk Konserleri, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen açılış programıyla başladı.

Festivalin ilk gününde sahne alan sanatçılar Neslihan Yılmaz Ören ve Eypio, seslendirdikleri eserlerle vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte festival coşkusu Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu.

YÖRESEL DEĞERLER TANITILIYOR

Kaledavaz Biber Festivali kapsamında ilçenin yöresel ürünleri ve kültürel değerleri de ziyaretçilerle buluşturulurken, organizasyonun birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir etkinlik olduğu vurgulandı.

Festivalin ikinci gününde saat 11.00'de Kale Biber Yarışması, akşam programında ise Duygu Çivril ve Tuğçe Kandemir konserleri düzenlenecek. Belediye, tüm vatandaşları festival etkinliklerine davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.