Fatih Erbakan Denizli'de Konuştu: Halk Aç!

Fatih Erbakan Denizli'de Konuştu: Halk Aç!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan İl Kongresi için Denizli’ye geldi ve Merkezefendi Kültür Merkezi'nde konuştu.

A+A-

Kongrede Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fatih Erbakan yaptığı açıklamalarda partinin ayak seslerinin çok daha yüksek duyulduğunu vurguladı ve “Yargıtayın kayıtlarına göre en fazla üye kaydı yapan parti, bizim partimizdir. Biz bütün zaferleri iman ile kazandık. Yeniden Refah Partisi öne geçiyor. Bu berekettir. Gayret ve alın terinin sonucudur.” dedi.

Ekonomik durumla alakalı konuşan Erbakan, durumun vahim olduğunu, emekli ve memurun açlık sınırının altında belirtti ve “Türkiye de halkın yüzde 90'ı açlık sınırı altında. Esnaf da kepenk indiriyor. Çiftçi işe başlamadan giderlere bakıp vazgeçiyor. Gübre artıyor, mazot artıyor.” dedi.

İnsanlar maaşla geçinemiyorsa haksız vergilerin ortadan kalkması gerektiğini belirten Erbakan, “Temel gıda ürünlerinden vergi almayacaksın. Son zamları geri çekeceksin. Küçük esnaf ve çiftçiye geri ödemesiz kredi vereceksin. Banka borç faizlerini bir kereye mahsus sen ödeyeceksin.” şeklinde konuştu

whatsapp-image-2022-06-12-at-17-51-04.jpeg

Sanatçı Davut Güloğlu Konuştu

Kongrede dikkat çeken isimlerden biri de Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi sanatçı Davut Güloğlu idi. Güloğlu konuşmasında:

"Vizyonu geniş kadroları sağlam tek partiyiz, Onlar çürük, ayıklansa da olmaz. Yalaka değilim. Yalaka olsam nerede olacağımı biliyorsunuz. Milli Görüş demek "hak" demek, "hukuk" demek "adalet" demektir. Bu çatının altında olmaktan çok mutluyum sizlerden de Allah razı olsun. Siyaset yapmak hakka yürümek demektir. Doğru olmak demektir. Siyaset yapmak demek doğruyla kol kola yürümek demektir. Ben isterdim ki bu salon tıklım tıklım olsun, daha çok ve iyi çalışmalıyız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.