Feci Kazada Can Veren Pilot Defnedilecek

Feci Kazada Can Veren Pilot Defnedilecek

Denizli'de yamaç paraşütüyle uçuş yaparken düşerek hayatını kaybeden sporcunun cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alındı.

A+A-

DENİZLİ (AA) 

P4 sertifikası için eğitim uçuşu gerçekleştirirken türbülans sonucu dengesini kaybederek sert düşüş yapan ve kayaya çarparak yaşamını yitiren 45 yaşındaki Aşkın Bakır'ın cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda otopsi işlemlerinin ardından İstanbul'dan gelen yakınlarına teslim edildi.

Memleketinde Defnedilecek

Bakır'ın yarın memleketi Tokat'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Uzun süredir profesyonel yamaç paraşütü sporuyla ilgilenen ve P4 sertifikası almak için eğitim uçuşu gerçekleştiren Bakır, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Pamukkale'de dün Dinamit Tepesi mevkisinden saat 14.54'te havalandıktan 2 dakika 47 saniye sonra gözden kaybolmuştu. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından bölgede yapılan arama çalışmasında Hierapolis Antik Kenti'ndeki tarihi tiyatronun yakınlarında bir tepenin yamacında bulunan Aşkın'ın, havalandıktan sonra türbülans sonucu dengesini kaybederek sert düşüş yaptığı ve kayaya çarparak yaşamını yitirdiği bildirilmişti.

İstanbul'dan yamaç paraşütüyle uçuş yapmak için Pamukkale'ye geldiği öğrenilen Bakır'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.