Fedakar Sağlıkçılara Ülkü Ocaklarından Moral

Fedakar Sağlıkçılara Ülkü Ocaklarından Moral

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çivril İlçe Başkanlığı, pandemi döneminde fedakarca çalışan sağlıkçılara destek vermek için karanfil dağıttı.

A+A-

Karanfillerin üzerindeki Not Sağlık çalışanlarının yüzlerini güldürdü. Başkan Şahin, "Sağlık çalışanlarımızın emeğini zedelemeyelim kurallara uyalım uymayanları uyaralım" diye konuştu.

Mutlu Etmek İstedik

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çivril İlçe Başkanlığı, pandemi sürecinde cansiperane bir şekilde çalışan sağlıkçılara destek vermek  amacıyla karanfil dağıttı. karanfiller üzerindeki not ise sağlıkçıların yüzünü güldürürken Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı Çivril İlçe başkanı Mehmet Şahin, Ülküdaşlarımız ile  birlikte sağlıkçılarımızı hatırlamak, onları bir an olsun mutlu etmek istedik. Çivril Devlet Hastanesine gelerek sağlıkçılarımıza karanfil dağıttık, . Sağlıkçılarımızın her daim yanındayız ve onların bu emeğini hiçbir zaman unutmayacağız. İfadelerinde bulundu.

"Sağlık çalışanlarımızın emeğini zedelemeyelim kurallara uyalım uymayanları uyaralım"

83 milyon insanımızın maske-mesafe ve hijyen kurallarına uymasını istiyoruz. Bu şekilde bu virüsün üstesinden gelebiliriz. Hayatımızı normalleştirmek bizim elimizde, sadece kurallara uyalım ve zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım diye sözlerine ekleyen Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Şahin, Lütfen; Sağlık çalışanlarımızın emeğini zedelemeyelim kurallara uyalım uymayanları uyaralım diye konuştu.

Öte yandan, Ülkü Ocakları Denizli İl  Başkanı Murat Aydınlı, Çivril Ülkü Ocaklarımız ilçe hastanemizde görev yapan sağlık ordumuzun mensuplarına destek olmak amacıyla karanfil dağıtarak yanlarında olduğumuzu ifade etti.  Bu anlamlı etkinlik için Çivrilli ülküdaşlarımızı kutluyorum. İfadelerinde bulundu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.