Fedakarca Hizmet Ediyorlar

Fedakarca Hizmet Ediyorlar

Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen törende Çameli’de  zabıta hizmetlerinin toplumu kucaklayan, seven, sayan ve toplumla empati yapan bir çizgide hayata geçirildiğini söyledi.

A+A-

Çameli Belediye Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşen Törene Başkan Arslan’la birlikte Belediye Personeli, vatandaşlarda katıldı. Hafta dolayısıyla belediyede görevli zabıtaları Başkan Arslan  Zabıta Müdürü Ramazan Çağdaş ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek yıldönümüne özel hazırlanan pastayı ekiplerle birlikte kesti.

Önemli Görevleri Var

Vatandaşların memnuniyeti noktasında zabıtaların önemli görevler üstlendiğini belirten Arslan  "7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, Çameli’de  yaptığı denetim ve uygulamalarla vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta birimimiz, kentsel değişim ve planlamalarımızın uygulanmasında hep en önde fedakarca hizmet etmektedir. Görevleri gereği bazen hak etmedikleri tepkilerle de karşılaşan zabıta arkadaşlarımın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Zabıta Müdürü Ramazan Çağdaş  ise ilçede refah ve huzurun artmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını Zabıta Haftasının hayırlı olmasını dileyerek, “Bizler halkımızın güvenliği ve huzuru için özveriyle çalışıyoruz. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Arslan nazik ziyaretlerinden ötürü şahsım ve mesai arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum dedi 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.