Fedakarlığın Simgesi Kadınlar

Fedakarlığın Simgesi Kadınlar

Başkan Zolan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile paylaştığı mesajında Başkan Osman Zolan, sevgiyle dolu yürekleri ile aile ve toplumun temeli olan, hayat boyu bulunduğu her alanda güzelliklere vesile olan fedakârlığın simgesi kadınların, başlarının  tacı olduğunu ifade etti.

Başkan Zolan sözlerine şöyle devam etti:

Başkan Osman Zolan mesajında, kadınların her zaman sevginin, merhametin, şefkatin, özveri ve fedakarlığın simgesi olduğunu söyledi. Kadınların bulundukları her alanda hak ettikleri saygıyı görmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Sevgi dolu yürekleri ile ailenin ve toplumun temeli olan, hayat boyu bulunduğu her alanda güzelliklere vesile olan fedakârlığın simgesi kadınlar, başımızın tacıdır. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, kadını aile idaresinden, devlet yönetimine uzanan her alanda başrol gören bir medeniyetin mensuplarıyız" dedi.

Pozitif Ayrımcılık

Bir milletin geleceğini tayin edecek nesillerin yetişmesinde kadınların çok önemli bir role sahip olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Başkan Zolan, "Bugüne kadar kadınlarımızın girişimci ruhlarını somut hale getirmesine vesile olan Mikrokredi Ofisimiz, onlar için düzenlediğimiz spor, kültür, meslek edindirme ve sanat kurslarımız, Kadın Meclisimiz ve daha pek çok faaliyetimizle Denizlili kadınların yanında yer aldık. Kadınlar mutlu olursa, toplum da mutlu olur anlayışı ile hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Başkan Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere doğumdan ölüme bizleri varlıklarıyla onurlandıran, yüreklerindeki sevgiyi karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın ve attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşim ve kızlarımın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.