Felakete Ramak Kaldı

Felakete Ramak Kaldı

Aydın ilinin Nazilli ilçesinde manevra yapmış olan bir TIR’ın üstünden yola 8 tonluk mermer bloğu şiddetli bir biçimde düşerken Aydın - Denizli karayolunda ortalama 1 saat trafik kapalı kaldı.

A+A-

Alınan bilgilere göre Aydın ilinin Nazilli ilçesinde meydana gelen olayda dönüş için manevra yapan bir TIR’ın kasasından yola 8 tonluk mermer bloğu düştüğü ifade edildi. Olay sırasında yolda herhangi bir aracın olmaması, olası bir felaketin önüne geçerken, mermer bloğun yoldan vinç yardımı ile kaldırılması işlemleri esnasında hemen hemen 3 km’lik araç kuyruğunun oluştuğu dile getirildi.

8 Tonluk Mermer Blok

Saat 11.00 sularında Aydın-Denizli karayolu Beş Eylül Kavşağı'nda Mesut Ekici şoförlüğündeki 03 ZB 032 plakalı TIR, dönüş için manevra yaptığı sırada kasasının yan kapağı bir anda açıldı. TIR'ın kasasındaki mermer bloklardan bir tanesi kayıp yolun üstünde düştü. 8 tonluk mermer bloğun düştüğü esnada yoldan geçen başka bir aracın olmaması bir felaketi de önlemiş oldu. TIR şoförü ve çevredekilerin ihbarı ile olay yerine trafik polisleri sevk edildi.

Polis, Aydın – Denizli karayolunu trafiğe kapatarak, yola düşmüş olan mermerin kaldırılması için vinç çağırdı. Ortalama 1 saat trafiğe kapalı kalan yolda hemen hemen 3 km’lik araç kuyruğu meydana geldiği öğrenildi. Vinç yardımı ile mermer blok tekrar TIR'a yüklenmesinden sonra yolda trafik normal akışına döndü. 8 tonluk mermer bloğu görenlerin ağzı açık kaldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.