Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig 25. hafta maçında Fenerbahçe'nin konuğu Denizlispor. Fenerbahçe Denizlispor maçıyla ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

A+A-

Süper Lig'in 25. haftasında Denizlispor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. İki takımı da yakından ilgilendiren mücadele 7 Mart 2020 Cumartesi akşamında Kadıköy'de oynanacak ve bu zorlu mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Fenerbahçe Denizlispor maçı ne zaman?

Süper Lig'de Denizlispor, 25. hafta maçında Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'nin karşısına çıkıyor. 7 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'da başlayacak olan Fenerbahçe Denizlispor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İki takım tarihlerinde 52. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda Fenerbahçe rakibine 34-11'lik bir üstünlük sağladı. Sezonun ilk yarısında Denizli'de oynanan mücadeleyi de Fenerbahçe 2-1 kazanma başarısı göstermişti.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Sadık, Garry Rodrigues, Falette ve Emre forma giyemezken; Denizlispor'da ise sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Fenerbahçe Denizlispor Maçı Ne Zaman?

Stat: Ülker Stadyumu
Tarih: 7 Mart 2020 Cumartesi
Saat: 20.00
Yayın: beIN Sports 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.