Festivalin 2. Günü De Dolup Taştı

Festivalin 2. Günü De Dolup Taştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 2.si yapılan Ak Vadi Festivali’nin 2. gününde de vatandaşların yoğun ilgisi sürdü.

A+A-

Ege'nin en büyük parkı olan Ak Vadi'de organize edilen festivalin 2. gününde Dev Oyun Parkı’nda çocuklar doyasıya eğlendiler. Hacivat-Karagöz ve bando takımı gösterilerinin yapılmış olduğu festivale vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdiler.

 

Etkinliklere çocuklar için kurulmuş olan ücretsiz dev oyun parkıyla başlandı. Çok sayıda esnafın açmış olduğu stantlardan alışveriş yapma olanağı bulan vatandaşlar Hacivat ile Karagöz oyunu, bando takımı gösterileri ile keyifli zaman geçirdiler. Başkan Osman Zolan, kurulmuş olan stantları teker teker gezip, vatandaşlar ile sohbet ederek, bol bol fotoğraf çektird

 

"AK Vadi Parkı’nın güzelliğine güzellik katmak için geldik”

 

Başkan Osman Zolan, AK Vadi Parkı’nın güzelliklere güzellik katmak için geldiğini, keyiflerin yerinde olduğunu gördüğünü, Denizli’deki sanatçılar ile değerler ile özümüzden, içimizden çıkmış olan sanatçılar ile bu festivali yapmaya karar verdiklerini, Denizli’nin büyüdüğünü ve güzelleştiğini, AK Vadi Parkının ve bu bölgenin güzelleşmeyi sürdürdüğünü, Denizli’nin daha da ileriye gideceğini ve herkesin bu şehirde mutlu biçimde, kardeşçe, omuz omuza, kol kola yaşamaya devam edeceğini, festivalin başladığı gibi böyle güzelliklerle devam etmesini umduğunu dile getirdi.

 

Ayrıca birbirinden keyifli etkinliklerin yapılacağı festivalin son gününde ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Hakan Eyiden sahne alacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.