Fethullah gülen yakalandı mı?

Fethullah gülen yakalandı mı?

Terör örgütü FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yakalandığı iddialarına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan yanıt gecikmedi.

A+A-

Terör örgütü FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yakalandığı iddialarına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan yanıt gecikmedi.

Akit TV sunucusu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in yakalandığı ve  sabah saatlerinde Türkiye’ye getirileceğine yönelik iddiaları sonrasında ortalık bir anda ayağa kalktı. Konuya ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

GÜLEN YAKALANDI MI?

Kalın, “Bize ulaşan böyle bir şey yok. Ama biliyorsunuz FETÖ ile mücadele konusunda kararlılığımız tamdır. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar en üst kademesinden en alt kademesine kadar bu ihanet şebekesine karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

FETÖ ile mücadelede önemli mesafeler alındığını vurgulayan Kalın, “Bugüne kadar dünyanın birçok ülkesinde önemli mesafeler aldık. Dost ve müttefik ülkeler FETÖ terör örgütünü sadece Türkiye’de değil bu ülkelerde de nasıl büyük tehdit oluşturduğunu kavramaya başladılar. 20’ye yakın ülkede FETÖ okulları kapatıldı ya da Maarif Vakfı’na devredildi. Bu çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.