FETÖ'den Aranıyordu, Tutuklandı

FETÖ'den Aranıyordu, Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik gerçekleştirilen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınmış olan iş adamının tutuklandığı ifade edildi.

A+A-

(AA)  İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ soruşturması çerçevesinde hakkında yakalama kararı olan E.B'yi Çardak ilçesindeki evinde gözaltına aldı. İşlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Ayrıca zanlı E.B'nin, 3 gün evvel Çardak ilçesi Sazköy Mahallesi'nde aç bırakıldığı için telef olduğu iddia edilen 150 keçinin olduğu besi çiftliğinin sahibi olduğu ifade edildi.

Ne Olmuştu?

Denizli’ye bağlı  Çardak ilçesindeki bir çiftlikte aç ve susuz kaldığı iddia edilen sürüdeki keçilerden 150 tanesinin telef olduğu ortaya çıkmıştı. Çardak'ın Sazköy Mahallesi yakınlarındaki küçükbaş hayvan çiftliğinde gerçekleşen olay, yoldan geçen Zehra Ari ismindeki vatandaşın dikkati ile meydana çıkmıştı. Zehra Ari, yoldan geçtiği sırada, çiftlik içindeki keçilerin şişmiş şekilde yerde yattığını ve çevreye kötü bir koku yayıldığı fark etmiş, kokudan zar zor hayvanların yanına yanaşmış olan Ari, keçilerin telef olduğunu görmüş ve durumu acil bir şekilde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü birimlerine haber etmişti, çiftliğe gelen ekipler, hayvanların uzun zamandır bakımsız, aç ve susuz kaldığını, bu sebeple telef olduklarını belirlemişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.