Filiz ''bakışlarımıza umut hâkim olur''

Filiz ''bakışlarımıza umut hâkim olur''

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında organize edilen iftar ve sahur proğramlarında vatandaşlarımızla biraraya geldi

A+A-

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında organize edilen iftar ve sahur proğramlarında vatandaşlarımızla biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; “ İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur” dedi.

Başkan Filiz devamla şunları söyledi:

“ Bu anlamlı davetlere katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir vatandaşımıza ve bu organizasyonlarda payı olan herkeze bu vesileyle şükranlarımı sunuyorum.

Yardımlaşmanın, dayanışmanın, cömertliğin, şefkatin ve merhametin ete kemiğe bürünmesi özellikle bu rahmet ayında gerçekleşmektedir.

Yüce dinimizin güzelliklerine erişebilmek ve nefsin tasallutundan sıyrılabilmek bu ayın sunduğu kutsal mesajlara vakıf olmakla mümkündür.

Bu mübarek ayda iftar ve sahur organizasyonlarının yanısıra AK Parti Gençlik Kollarımız önderliğinde gönüllü gençlerimiz ‘İftara 5 kala’ başlığı altında iftara yetişemeyen vatandaşların yardımını koşuyor. İftar saatine yetişemeyen Denizlili hemşehrilerime içinde hurma, su ve kek bulunan kumanyayı dağıtan AK Gençliğimiz, her yerde oruç tutanların eli ayağı oluyor. Teravih namazı öncesi ve sonrası da limonata dağıtımı yapan genç kardeşlerimizin yanısıra Kadın Kollarımızdaki arkadaşlarımız da , İftar yemeklerinin ardından aile ziyaretleri gerçekleştirmeyi de ihmal etmiyor. Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliğe vesile. Ramazan davuluyla sahurumuzu yapmak, minarelerden yükselen kutlu çağrıyla aynı safa girmek ve aynı sofrayı paylaşmak ,bizi millet yapan ve birlikte yaşamamızı güçlendiren duygular, manevi bağlardır”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.