Filiz: İnsanlarımızın yüzünü yeniden güldüreceğiz

Filiz: İnsanlarımızın yüzünü yeniden güldüreceğiz

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, ''Gözyaşlarını silerek, insanlarımızın yüzünü yeniden güldüreceğiz" dedi.

A+A-

Kurban bayramının terör ve şehitlerimiz nedeniyle bu yıl buruk karşılandığını ifade eden Ak Parti Denizli İl başkanı Necip Filiz, "Lakin, bu bayramın bütün yaralarımızı sarmak için bir vesile bir fırsat olduğunu da unutmayalım. Bayramı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için ben doğrusu bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Onun için gelin bu mübarek Kurban Bayramı'nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim,''dedi. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olduğunu; bunu tarihte hiçbir gücün yok edemediğini, sonsuza kadar da yok edemeyeceğini vurgulayan Filiz;" Bizim asırlardır hür ve müstakil yaşamamızı, büyük medeniyetler kurmamızı sağlayan, milletimizin bu asil duruşu, birlik ve beraberliği, vatanına ve birbirine olan yüce sevgisi ve bağlılığıdır. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz” dedi. Kurban bayramı mesajının sonunda, "Vatandaşlarım şunu çok iyi bilsinler ki; milletimiz her türlü zorluğu yenecek, her türlü sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki birlikteliğini korusun. Milletimiz, yeni nesillerin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması için parlak bir geleceği hep birlikte inşa edecektir" diyen Filiz, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

AK PARTİ'DE BAYRAMLAŞMA

Ak Partide bayramlaşma milletvekili adaylarının da katılımı ile bayramın 1. Günü saat 15:00’da parti il binasında yapılacak. Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;” Ekonomi bakanımız ve Denizli 1. Sıra Milletvekili adayımız Nihat ZEYBEKÇİ başta olmak üzere Ak Parti Denizli Milletvekili adaylarımızın , önceki dönem milletvekillerimizin, kurucu ilçe ve belediye başkanlarımızın da katılacağı proğrama tüm halkımızı beklediklerini” söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.