Filiz ''Türk adaletine hesap verecek" dedi

Filiz ''Türk adaletine hesap verecek" dedi

Milletin yoluna taş koyanlara inat biz milletin yoluna baş koyduk. Allah’ın izniyle bu yoldan bizi kimse çeviremez diyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; "Bu millet dünyada esaret altına girmeyen tek ulustur. Kimseyi sömürmeyen tek millet vardır,

A+A-

Türkiye'yi iç karışıklığa sürüklemek ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yok etmek planıyla her türlü oyunu sergileyen Demokrasinin beşiği denen tek dişi kalmış canavar medeniyet havarilerinin yine suspus olduklarını vurgulayan Başkan Filiz; "FETÖ ve yandaşlarından hesap sorulacak, Feto gelecek hesap verecek. Şehitlerimizin kanını döken herkes Türk adaletine hesap verecek" dedi.

Filiz açıklamasında devamla şunları söyledi;

"Fetö bitiyor kaldığı yerden PKK hız veriyor. İkisinin de hizmet ettiği üst akıl aynı. PKK'nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok, Kürt vatandaşlarımızın PKK gibi bir sorunu var. Dün PKK tarafından şehit edilen güvenlik güçlerimize, önceki gün Şırnak'ta şehit olan Naci Adıyaman kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün teşkilatlarımızın, özellikle de Şırnak teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap sorulacağını belirten Başkan Filiz; " Hesabı sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz, adaletle hesap soracağız. Hiç kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. Başbakanımızın da söylediği üzere ; İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.