Filiz'den Gençlik Kollarına Saldırı İddiası

Filiz'den Gençlik Kollarına Saldırı İddiası

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, gençlik kolları üyelerinin gece saatlerinde silahlı saldırıya uğradıklarını ve yara almadan kurtulduklarını iddia etti.

A+A-

Filiz, düzenlediği basın toplantısında, yerel seçim dolayısıyla AK Parti İl Gençlik Kolları üyelerinin parti binasında dün gece geç saatlere kadar çalıştığını ifade etti.

Filiz, İl başkanlığındaki toplantının ardından saat 01.45 civarında çıkıp sokakta yürümeye başlayan gençlerin yanına beyaz renkli bir aracın yaklaştığını ve bu aracın bir partilinin ayağının üzerinde geçtiğini ileri sürdü.

Filiz'in iddiaları şu şekilde:

"Gençlik kolları üyelerimize 4-5 aracın içerisinden silahla ateş açılarak saldırıda bulunuldu. Gençlerimiz bu menfur saldırıdan yara almadan kurtuldular. Olayla ilgili polise şikayet başvurusu yapıldı. Hangi görüşe bağlı olduğunu bilmediğimiz ama araç plakalarını tespit ettiğimiz şahıslarla ilgili emniyet çalışma yürütüyor. Bundan sonrası emniyetin çalışması ve hukuki süreçle aydınlanacaktır. Gençlik kolları üyelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Denizli'de yerel seçimin huzur ve güven içinde geçmesini arzu ettiklerini vurgulayan Filiz, böyle bir olayın tekrar etmemesini diledi.

DENİZLİ (AA) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.