Final'de Kardeşliğin 100. Günü

Final'de Kardeşliğin 100. Günü

Arkadaşlığın, Dostluğun, Kardeşliğin 100. Günü

A+A-

2014 - 2015 Eğitim Öğretim yılında faaliyete geçen, tecrübesi ve yenilikçi anlayışını Denizli’ye taşıyan Final Okulları 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının 100. gününü, çeşitli etkinliklerle kutladı. 

Arılar ve Yıldızlar sınıfı öğrencilerinin bugün için tasarladıkları birbirinden güzel ve renkli şapkaları ile katıldıkları partide kendileri için hazırlanan balonları patlatıp, çeşitli oyunlar ile günün tadını çıkarttılar. Gün sonunda ise 100. güne özel hazırlanan pasta kesildi.

Heyecan, sevinç ve merakla Final Okulları’nın kapısından ilk kez eğitim hayatına adım atan minikler, 100. günü tamamlamanın mutluğunu arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte yaşadılar.

Okul müdürü İpek Pulat Dönmez: “2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 100. güne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu özel günü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte kutladık. Final ailesi olarak, başarılarla dolu daha nice yıllara ulaşmayı temenni ediyoruz" dedi ve tüm minikler günün tatlı yorgunluğu ve hafızalarına kazınan hoş anılarıyla evlerinin yolunu tuttu.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.