Fransa için yeni ok ve yay istiyorum

Fransa için yeni ok ve yay istiyorum

Denizlili Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, Fransa’da yapılacak Avrupa Şampiyonası için yeni ok ve yaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

A+A-

6 yıl önce bir maganda kurşunu ile tekerlekli sandalyeye mahkum olan Paralimpik Milli Okçu Murat Turan, Nisan ayında Fransa’da yapılacak Avrupa Şampiyonası için yeni ok ve yaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Geçtiğimiz ay Antalya’da yapılan milli takım kampında başarı göstererekm Nisan ayında Fransa’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi garantileyen milli okçu Murat Turan, hayırseverlerden yardım bekliyor. Bugüne kadar girdiği yarışmalardan derece ile dönen Denizlili okçu Turan, “Rakiplerimi geride bırakmak için yeni malzemelere ihtiyacım var. Bu şampiyonada ülkemizin ve Denizçli’nin göğsünü kabartacağım” dedi.

Fransa’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda elde edeceği başarı ile 2016 Rio Olimpiyatları’na gidip gitmeyeceği belli olacağını da dikkat çeken Turan, “Dünyanın dört bir tarafından spdorcular bu şampiyonada boy gösterecek.  Mevcut ok ve yayım ile Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edeceğim. Bu malzemelerim ile antreman da yapıyorum. Artık eskidiler.  Yeni malzemelerimle birincilik kürsüsüne çıkabilirim” diye konuştu. Ok ve yayın kullanım ömrü olduğunu ifade eden Denizlili milli okçu Turan, “Uzun zamandan beri mevcut malzemelerimi kullanıyorum. Artık eskisi gibi değiller. Rakiplerimin antreman ok ve yayları ayrı. Şampiyonada yarışacakları ok ve yayları da ayrı. Biz onlardan daha başarılıyız. Benim de Avrupa  Şampiyonası’nda yarışacağım ok ve yayım farklı olursa başarım kaçınılmaz” dedi. Tekerlekli sandalye için tekrar Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür eden Turan, “Yıllarca olimpik tekerlekli sandalye hayali ile yaşadım. Sağolsun bu hayalimi gerçekleştirdi. Kendisine minnettarım. Yeni malzeme yardımı bekliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.