Fuat Avni’den Davutoğlu ve 1 Kasım iddiaları

Fuat Avni’den Davutoğlu ve 1 Kasım iddiaları

Fuat Avni, AKP'li Beşir Atalay'a düzmece bir saldırı organize edildiğini ve 1 Kasım için 'hile' yapacak isimlerin belirlendiğini iddia etti.

A+A-

Fuat Avni, 1 Kasım seçimleri ve Davutoğlu’nun genel başkanlığı ile ilgili yeni iddialarda bulundu. Twitter jurnalcisi Fuat Avni, Ak Saray’da düzenlenen toplantılarda ne olursa olsun tek başına iktidar kararı alındığını, seçime hile karıştıracak isimlerin hazırlandığını iddia etti.

 

Fuat Avni ayrıca 1 Kasım seçimlerine kadar AKP’nin önemli isimlerine düzmece saldırılar planlandığını bu isimlerden ilkinin ise Beşir Atalay olduğunu iddia etti. Saldırının dışında AKP teşkilatını hareketlendirmek için ‘uyduruk’ bir metin de hazırlandığını iddia eden Fuat Avni, seçim hilesi için hazırlanan liste netleşir ve sandıkta hile yapmaktan vazgeçmezlerse geçen seçim öncesinde olduğu gibi listedekileri isim isim yazacağını açıkladı.

 

İşte Fuat Avni’nin tweetleri…

1.       Yez… ve avaneleri yaptıkları son toplantıda teşkilatın vurdumduymaz olduğunu ve bunun sebebinin Davutoğlu olduğunu konuştular.

2.       Teşkilatı hareketlendirme adına uyduruk bir metin hazırladılar. Metni kara propaganda uzmanı Fidan ve ekibi dizayn etti.

3.       Emekli bir komutan yazmış gibi yazılan mektupta teşkilat ve AKP seçmeni 'bidon kafalı' yerine konuluyor.

4.       AKP teşkilatını hareketlendirme adına hazırlanan uyduruk metinde, yok, yok. Yakında metnin içeriğini deşifre edeceğim.

5.       Seçim toplantısında alınan en önemli karar 'Ne olursa olsun, tek başına iktidar olunmalı' kararı. Seçimde hile yapacak liste hazırlanıyor.

6.       Liste netleşir ve sandıkta hile yapmaktan vazgeçmezlerse geçen seçim öncesinde olduğu gibi listedekileri isim isim yazacağım.

7.       Tabanı hareketlendirme ve mağduriyet oluşturma adına, AKP'nin üst kadrosundan bir iki kişiye saldırı düzenletelim dediler.

8.       Beşir Atalay, saldırıda ilk hedef olarak belirlendi. Saldırı için HDP sempatizanı olarak lanse edilecek provakatifler ayarlanıyor.

9.       Güzel insanlar, yapmayı düşündükleri hileleri ve manipülasyonları tek tek deşifre etmek benden, sandıklara ve oylara sahip çıkmak sizden.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.